Het Berenbos beschermen

Het Berenbos beschermen

U kunt nu ook onderdelen van Het Berenbos beschermen. In Het Berenbos bevinden zich elf berenholen, drie berenhutten, een waterval en een vijver. Alle berenholen zijn vernoemd naar gebieden waar Bears in Mind projecten lopen of hebben gelopen. Zo is de naam van het favoriete hol van Duuk ‘Tatra', waar 'bearproof' containers zijn geplaatst om te voorkomen dat de beren bij het afval kunnen komen.

De drie berenhutten hebben namen gekregen van opvangcentra. De hut die het dichts bij de vijver ligt, heet bijvoorbeeld 'Vlahi', de plaats in Bulgarije waar de beren Rosa (Buya) en Medo wonen. Op de plattegrond ziet u alle berenholen en –hutten, met de namen erbij vermeld.

Per jaar kost het € 250,- om een berenhol of berenhut te beschermen. Wat ontvangt u voor deze ondersteuning?

  1. een uniek beschermcertificaat
  2. een abonnement op de Berekrant
  3. een naamsvermelding op de borden in de kraal (de voormalige burcht)
  4. één toegangskaart voor Het Berenbos en Ouwehands Dierenpark
  5. een persoonlijke uitnodiging voor het jaarlijkse Berefeest

Wilt u Bears in Mind nog op een andere manier steunen? Dat kan door bescherming van de mooie waterval of de vijver! Voor de waterval betaalt u € 500,- per jaar en ontvangt u twee toegangskaarten voor Het Berenbos en Ouwehands Dierenpark, voor de vijver € 1.000,- met daarbij drie toegangskaarten. Iets voor u? Vul dan het informatieformulier in of neem contact met ons op: 0317 650 220 of info@bearsinmind.org 

Bescherm Het Berenbos

Bescherm Het Berenbos

Graag ontvang ik informatie over het beschermen van een onderdeel van Het Berenbos.