Een eenmalige gift geven

Een eenmalige gift geven

Er zijn diverse manieren waarop u Bears in MInd een eenmalige gift kunt geven. Al uw giften komen ten goede aan de projecten van Bears in Mind. Hieronder ziet u hoe u uw gift kunt verzorgen:

> Een online donatie via ons Donatieformulier. Hier kunt u ook een machtiging afgeven.

> Online schenking via onze webshop. Op deze manier kunt u kiezen uit een donatie van € 10,-, € 25,- of € 50,-. Leuk idee: u kunt de donatie ook cadeau doen. Wij versturen dan een persoonlijke dankkaart naar de ontvanger met de vermelding van de schenker erbij.

> Online schenking via Geef.nl. Op deze website kunt u direct betalen en aangeven voor welk project uw bijdrage bedoeld is. Let op: 5 % van uw donatie wordt afgedragen om dit platform voor alle goede doelen mogelijk te maken. Meer info hierover.

> Overboeking per bank. Triodos rekeningnummer NL26TRIO 0254692664, t.n.v. Bears in Mind, onder vermelding van 'Gift Bears in Mind'.

Geven met belastingvoordeel?

Indien u minimaal 1% van uw drempelinkomen (met een minimum van € 60,-) geeft, kunt u alles wat u meer geeft, aftrekken van uw belastbaar inkomen tot een maximum van 10% van uw drempelinkomen. Kijk voor meer informatie op de site van de Belastingdienst.

Bears in Mind beleid Giftgevers

Elke gift wordt door Bears in Mind enorm gewaardeerd, ongeacht de grootte. Er is een standaard giftbeleid ingevoerd. Giftgevers die een gift geven van € 99,- of minder sturen wij een persoonlijk dankbericht via e-mail. Indien gewenst sturen wij ook een digitale Berekrant ter kennismaking. Giftgevers die een gift geven van € 100,- tot € 250,- sturen wij een door onze directeur ondertekende dankkaart per post. Indien gewenst sturen wij ook een jaar lang de Berekrant. Giftgevers die meer dan € 250,- schenken krijgen naast de ondertekende dankkaart en de mogelijkheid van twee jaar lang ontvangst van de Berekrant ook de optie om vrijkaarten te ontvangen.