Home > Uncategorized > Berefeest 31 mei gaat niet door, codes geldig voor juni en juli.

Zoals verwacht gaat het Berefeest van 31 mei niet door vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Dat vinden wij ook erg spijtig, maar we hebben natuurlijk wel begrip voor deze maatregelen en we hopen op deze manier toch ook een steentje bij te kunnen dragen aan het gezond houden van iedereen.

 

Met Berekrant 104 hebben donateurs van Bears in Mind unieke vouchercodes ontvangen (geprint op de adresdrager van de Berekrant). De unieke codes die hiervoor uitgegeven zijn, waren voor de geselecteerde data; 18 april, 31 mei en 4 juli. Vanwege de coronamaatregelen die afgelopen tijd genomen zijn, zijn deze codes niet meer geldig voor die data.

 

Maar, we hebben een alternatief! De vouchercodes die we verstuurd hebben, zijn ter compensatie geldig voor alle door-de-weekse dagen in de maanden juni en juli!

Hierdoor kan Ouwehands Dierenpark de bezoekersaantallen spreiden, wat noodzakelijk is conform de richtlijnen gesteld door het RIVM.

 

Let wel op, het kan zijn dat die dag “vol” is omdat het maximum aantal is bereikt. Reserveer dus tijdig! Vergeet niet een tijdslot te reserveren op de dag dat je wil gaan, via de site van Ouwehand: www.ouwehand.nl

 

Heeft u zich nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Dat kunt u doen door links onderin op de HOME pagina op de aanmeldknop te klikken. Hier kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Schrijf u in en wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de laatste berenieuwtjes!