Home > Uncategorized > Nieuwe directeur voor Bears in Mind

Per 17 juni is Ingrid Vermeulen begonnen als nieuwe directeur van Bears in Mind. Ingrid is de opvolgster van Annemarie Weegenaar, die haar eigen stichting is begonnen.

Ingrid Vermeulen heeft een Diermanagement opleiding aan het Van Hall Instituut in Leeuwarden gevolgd. Jarenlang is ze actief geweest als Operationeel Manager voor een online marketingbureau in Noord-Brabant, waar ze een groot aandeel had in de schaalvergroting van het bedrijf. Hier stelt zij zich kort voor:

“Van jongs af aan heb ik al een passie voor dieren en de studie Diermanagement was dan ook een logische keuze. Een bijdrage leveren aan het verbeteren van het dierenwelzijn en de onderlinge relatie mens-dier stond daarbij centraal. Na mijn werk in Borneo met Orang-oetans en bij de Singapore Zoo ben ik het Nederlandse bedrijfsleven ingerold. Hier was ik verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van een organisatie in online marketing. Na 11 jaar wilde ik weer dat gaan doen waar mijn hart ligt en me inzetten voor het verbeteren van dierenwelzijn. Nu is de cirkel rond! Ik zal me in deze combinatie van passie voor dierenwelzijn en kennis en ervaring in het laten groeien van een organisatie, inzetten om veel mooie projecten te realiseren bij Bears in Mind.”