Home > Uncategorized > Winnaars Bears in Mind Award

Vanaf 17:00 uur stond Pandasia in het teken van de bruine beren, met eerst de uitreiking van de Bears in Mind Award en daarna een feestavond in het kader van 25 jaar berenbescherming. Dat Bears in Mind 25 jaar bestaat wilden we graag delen met een heleboel berenbeschermers. In drie categorieën (Sponsors, Leden, Giftgevers & Actievoerders) waren in totaal negen berenbeschermers genomineerd voor de ‘Golden Bora’, een verguld tinnen beeld van voormalig dansbeer Bora. Alle gasten werden door de vrijwilligers van Bears in Mind opgevangen en naar Pandasia begeleid. Daar werd de uitreiking geopend door de gastvrouw van deze feestelijke avond, Bibi Dumon Tak. Onder haar bezielende leiding werd het een geanimeerde avond. Nadat directeur Annemarie Weegenaar en voorzitter van het bestuur Ton Dorresteijn de bezoekers meer hadden verteld over 25 jaar berenbescherming, was het tijd voor speciale gast Arjan Postma. Zijn betoog bracht niet alleen nieuwe inzichten over hoe de mens naar de natuur kijkt, maar zat ook vol komische observaties en smakelijke anecdotes. Hierna stelde Bibi alle genomineerden nog één keer voor, voordat de winnaars bekend werden gemaakt. In een verzegelde envelop werd per categorie de winnaar gepresenteerd. Dit waren Geert Dreschler in de categorie Sponsors, Jared Biljard in de categorie Leden, en het peloton van Colin Bal in de categorie Giftgevers & Actievoerders. De winnaars zijn aangewezen door het publiek, dat vanaf 23 april kon stemmen op alle kandidaten. De winnaars ontvingen alle drie de Golden Bora, een bos bloemen en de roem om winnaar te zijn van de allereerste editie van de Bears in Mind Award. Dankzij de steun van de trotse hoofdsponsor Themelion B.V. kan de Bears in Mind Award ook de komende jaren worden georganiseerd. Arjen Brandon van Themelion gaf aan het einde van de uitreiking een prachtige speech waarin hij de oorsprong van de samenwerking met Bears in Mind onthulde. Na afloop van de uitreiking konden alle gasten genieten van een heerlijke Aziatische maaltijd, waarna de feestavond een aanvang kon nemen. Voordat Kelvin Wormgoor aan zijn optreden begon, gaf Jacques Beemsterboer van de Nadine Foundation een warme toedracht over zijn dochter en de band met Bears in Mind. Kelvin trakteerde alle gasten hierna met zijn prachtige stem op een perfect optreden. De avond eindigde met blije gasten die tevreden afscheid namen van deze eerste editie van de Bears in Mind Award. Dank aan iedereen die dit evenement mogelijk hebben gemaakt!

[Slideshow-bimaward]