Home > Uncategorized > Berefeest 28 mei

Het aangekondigde zware onweer weerhield sommige mensen waarschijnlijk van een bezoek aan de dierentuin, maar de bezoekers die wel kwamen konden genieten van een beregezellige dag met prachtig weer! De vele kraampjes op de burcht in het midden van Het Berenbos hadden veel aanloop, en bij de tafels waar de kinderen geschminkt werden stond regelmatig een rij. Avonturier Mountain Mike trok veel bekijks, en veroorzaakte zelfs een heuse file bij de ingang van Het Berenbos toen hij de beren ging voeren. Dat hij hierna nog genoeg energie over had voor de Berenquiz zegt genoeg over de steengoede conditie van deze avonturier! Ook de jonge bezoekers lieten zich van hun beste kant zien bij het blikken gooien, het visspel en het ijsberenspel. Imker Gerard Weterings had zijn handen vol aan het maken van de vele kaarsen van echte bijenwas die  kinderen konden maken en versieren. Na al die inspanningen was het  heerlijk genieten van een vers berenbrood vol honing en rozijnen van bakkerij ’t Haverland. En de echte sterren van dit feest, de beren zelf, lieten zich in grote getale en van hun beste kant zien. Kortom, het was weer een beregoede dag!
[Slideshow-berefeest2016mei]