Home > Uncategorized > Alertis wordt Bears in Mind

Het jaar 2016 wordt een jaar vol veranderingen, want Alertis krijgt een nieuwe naam! In 1993 zijn wij begonnen als Stichting Berenbos, een naam die na enige tijd de lading niet meer dekte omdat al snel wereldwijd projecten werden ondersteund. In 2001 is gekozen voor Alertis. Op zich een mooie naam, alleen de link met beren is niet voor de hand liggend.

Daarom is besloten een nieuwe naam in te voeren. Compleet met een nieuwe huisstijl, en een strategie om alles tegen minimale investeringen uit te voeren. In fases zal 'Alertis' geheel verdwijnen om plaats te maken voor ‘BEARS in MIND’. Een naam die perfect aangeeft waar wij ons mee bezig houden, en ook nog eens internationaal is. Gebaseerd op de in 2013 door ons georganiseerde internationale berenconferentie Bear in Mind. Wij zijn er van overtuigd dat deze verandering meer oplevert voor de bescherming van de beer in het wild en hulp aan beren in nood.

In februari gaat de eerste fase van start, en gaan al onze online platforms van naam veranderen: de website, de webshop, de database en de sociale media. Daarna zijn alle offline zaken aan de beurt, zoals het briefpapier en de Berekrant.