Home > Uncategorized > Berefeest mei 2015

Op zaterdag 30 mei was het weer Berefeest! Veel berenbeschermers kwamen naar Ouwehands Dierenpark Rhenen om te genieten van Het Berenbos en de diverse activiteiten. Kinderen konden zich laten schminken of meedoen aan het blikken gooien, beren memorie, of het geluidenspel. Bibi Dumon Tak vertelde geestdriftig over haar boek Soldaat Wojtek. Jungle Jack had in zijn drukke avonturiersagenda tijd ingeruimd om de beren te komen voeren, en een student van Alertis gaf rondleidingen waarin mensen konden leren hoe je nu eigenlijk beren observeert. Bij de diverse kraampjes konden bezoekers leuke spulletjes kopen, waarmee ook nog eens de beren in Het Berenbos worden gesteund. En tegen alle voorspellingen in werkte het weer mee, het spetterde eventjes rond de middag, maar daarna was het droog en aangenaam weer. Kortom, een geslaagde en beregezellige dag!

Op zaterdag 29 augustus vindt de tweede editie van het Berefeest plaats.

[Slideshow-berefeest2015mei]