Home > Uncategorized > Onderteken de petitie

Het Pole to Pole campagneteam bundelt haar krachten met het Sustainable Development Solutions Network (SDSN) om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen voor de actie: 2 graden is de limiet. Samen kunnen we de klimaatverandering afremmen door de gemiddelde temperatuur op aarde met niet meer dan 2 °C te laten stijgen. Dierentuinen en hun bezoekers nemen maatregelen om de snelle klimaatverandering af te remmen. Het wordt tijd dat politici en wereldleiders dit ook gaan doen! De opwarming van de aarde vraagt om drastische maatregelen.

Helpt u mee? Laat uw stem horen! Teken de petitie en kom in actie tegen klimaatverandering!

Alle handtekeningen, en we hopen dat het er héél veel zullen zijn, overhandigen we in december 2015 aan de wereldleiders tijdens de klimaattop van de Verenigde Naties in Parijs. U kunt meedoen, door de petitie online te tekenen.

U kunt het petitieformulier ook downloaden en familie, vrienden, collega’s vragen om ook hun handtekening te zetten. In de loop van 2015 zetten we nog diverse acties op om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen zodat we met een indrukwekkende ‘stapel’ naar Parijs kunnen afreizen.

Kijk voor meer informatie op http://www.poletopolecampaign.org/kom-in-actie-2-graden-is-de-limiet/. Of stuur een email naar info@alertis.nl of info@ouwehand.nl onder vermelding van ‘Pole to Pole’.