Home > Uncategorized > Een ijsbeerjong overleden

Van de ijsbeerdrieling die op 22 november in Ouwehands Dierenpark is geboren, is helaas één jong overleden. Via beelden vanuit de kraamkamer hebben de dierverzorgers vastgesteld dat er nog twee jongen in leven zijn. Aangezien pasgeboren ijsbeertjes zo ontzettend kwetsbaar zijn, blijft het nog steeds spannend of het allemaal goed blijft gaan met de andere twee jongen. Het overlijden van een ijsbeerjong in de eerste week komt vaker voor.

De komende maanden verblijft moeder met haar jongen in de kraamkamer waar ze via beeld te volgen zijn via de website van Ouwehands Dierenpark. De verwachting is dat moeder met haar jongen in het voorjaar van 2015 voor het eerst naar buiten zullen gaan.

De beelden van de jonge ijsbeertjes zijn te volgen via de site van Ouwehands Dierenpark