Home > Uncategorized > Fête de la Nature

Fête de la Nature is het leukste feest in de natuur … en iedereen mag meevieren. Met meer dan 275 activiteiten in heel Nederland. Ga lekker bewegen, laat je verbazen, proef, luister en geniet van al het moois dan onze natuur te bieden heeft. Bekijk het programma voor een uniek evenement bij jou in de buurt.

Wat kan je allemaal doen tijdens Fête de la Nature?
In het weekend van 24 en 25 mei zijn er meer dan 275 activiteiten in heel Nederland. Ga zaadbommen maken in in Amsterdam, planten ruilen in Nijmegen, lekker eten bij kasteel Hackfort in Vorden, wandelen de Haagse duinen en naar een akoestish muziekfestival. Verder kan je de natuur vieren in Brummen, Overberg, Dalfsen, Otterlo of Yerseke. Er klinkt muziek in alle Nationale Parken en kinderen kunnen speuren in vijf verschillende botanische tuinen. En dit is nog maar een kleine selectie. Bekijk het programma voor alle activiteiten. Veel plezier!