Home > Uncategorized > Tiel Pakt Uit

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober was Alertis aanwezig bij het jaarlijkse Tiel Pakt Uit evenement. De organisatoren hadden deze editie helemaal opgehangen aan beer Maria! Beer Maria is namelijk geadopteerd door de ondernemers van de Tielse binnenstad in samenwerking met Hart van Tiel. Een prachtig gebaar, en Alertis was dan ook graag te gast tijdens dit feestelijke evenement, met heerlijk zacht en droog weer. Kinderen konden deelnemen aan de puzzeltocht, waarmee prachtige prijzen te winnen waren, zoals een jaar lang donateur zijn van Alertis! Daarnaast kon je met de bon bij de puzzeltocht een gratis ijsje ophalen. Na het puzzelen kon je de draaimolen in, popcorn halen, kippen vangen of een rondje maken in de mini-auto’s. De ouders genoten ondertussen van de vele aanbiedingen van de winkeliers, of zaten even uit te rusten op een van de vele gezellige terrassen.

Op zondag voerden leerlingen van dansschool Ik-laat-je-dansen diverse malen een speciaal ingestudeerde ‘Berendans’ uit, waarbij de beren eerst gevangen zaten maar bevrijd werden om naar Het Berenbos te gaan. De collecte die ze hierbij hielden, leverde maar liefst € 160,- op! Een fantastisch resultaat. En als klap op de vuurpijl gaf avonturier Bamboo Bill aan het eind van de middag een spetterend optreden, waar de vele fans zichtbaar van genoten. Alertis dankt de organisatie en alle mensen die zich gedurende deze dagen hebben ingezet van harte!