Home > Uncategorized > Bereleerpakket

De afgelopen weken is Alertis druk bezig geweest met het ontwikkelen van een lespakket voor de groepen 7 en 8. Afgelopen vrijdag (21-06-2013) werd het lespakket getest in groep 7 van basisschool De Ronde Maat te Rijssen. Onder de leerlingen van deze groep werd een wedstrijd uitgeschreven met als doel het bedenken van een titel voor het lespakket. Het lespakket, waarin zowel kennisoverdracht als bewustwording centraal staan, werd met veel enthousiasme en plezier ontvangen. Het pakket zal op termijn beschikbaar komen in de webshop van Alertis en kan worden aangevraagd door basisscholen en andere geïnteresseerden.

De winnaars Anne Bosma, Mathilde Dijkgraaf, Linda de Vos en Lisanne Strokap bedachten de titel ‘Bereleerpakket’ en wonnen daarmee een jaar lang donateurschap van Alertis. Van harte proficiat!

De winnaars: