Home > Uncategorized > Verzending Berekrant 77

Bericht aan al onze donateurs. Het kan zijn dat u bij Berekrant 77 een foutieve brief heeft ontvangen, die bedoeld was voor vroegere relaties, en dus niet voor donateurs. De foutieve brief spreekt o.a. over 'uw steun in het verleden', waardoor u als donateur in verwarring kunt raken over de status van uw donateurschap, of misschien zelfs gekwetst bent. Door een fout binnen het bedrijf dat voor ons de verspreiding van de Berekrant verzorgd, is deze brief bij een heleboel van onze trouwe donateurs terecht gekomen, in plaats van bij vroegere relaties van Alertis. Wij bieden onze verontschuldigingen aan voor deze gang van zaken, en hopen dat u begrip heeft voor de situatie.

Tenslotte is Berekrant 77 een jubileum uitgave, waar we vol plezier terugkijken op 20 jaar Alertis en 20 jaar Berenbos. Een jubileum dat we alleen kunnen vieren dankzij de steun van onze donateurs!