Home > Uncategorized > Beer Katya in St. Petersburg, Rusland

In augustus 2011, kwam het leven van beer Katya uitgebreid in de internationale media onder de aandacht. Haar veel te kleine kooi staat in een roestige bus die geparkeerd is op een industrieterrein net buiten het centrum van St. Petersburg. In korte tijd kreeg Alertis hier veel vragen uit binnen- en buitenland over. Katya werd vele malen via de website Bear Alert gemeld. Reden voor Alertis om alles tot de bodem uit te zoeken en het voortouw te nemen namens grote welzijnsorganisaties: WSPA, IFAW, Vier Pfoten, Animals Asia, RSPCA, International Animal Rescue, Born Free Foundation, Free the Bears Fund en de Humane Society International uit de USA.

Het is bijzonder moeilijk om beer Katya ook echt te helpen. Lees waarom in het uitgebreide verslag van onze ervaringen.