Home > Uncategorized > Adopties Mascha en Björna

Per 1 september 2012 hebben onze beren Björna en Mascha nieuwe adoptieouders. Mascha is geadopteerd door Fleur Schreuders en Imar Spaanjaars. Jolanda Biever en Aad Wallaard zijn de nieuwe adoptieouders van beer Björna.

Mascha is een ondeugende chocoladebruine beer en al jarenlang een van de blikvangers van Het Berenbos. Nog steeds trekt ze af en toe een sprintje om de jongeren even terecht te wijzen. Mascha moest jarenlang optreden in het Russisch Staatscircus, een ervaring waar ze nog steeds last van heeft, getuige de danspasjes die ze af en toe maakt.

Oorspronkelijk kwam Björna vanuit Zweden naar Ouwehands Dierenpark als speelkameraad voor Huggies. Later kwam ze in Het Berenbos terecht. Nog steeds is ze dol op spelen. Lekker gek doen met de andere beren doet ze dan ook graag. Zelfs met de wolven maakt ze op z’n tijd een dolletje, dus vertier genoeg!