Home > Uncategorized > Het 500ste beertje!

Vele mensen kennen de beertje sieraden van Alertis al; knap gemaakte beertjes van glas aan een ketting, als telefoonhanger of armband. Chantal heeft het afgelopen jaar heel veel mooie beertjes gemaakt. Dit weekend heeft ze een absolute mijlpaal bereikt: het 500ste beertje! Een ongelooflijke productie en reden voor een feestje. Alertis feliciteert Chantal van harte en bedankt haar voor haar enorme inzet en toewijding. Op de foto is de 500ste beer te zien, prachtig ingelijst. Dit jubileum exemplaar is te koop! Heeft u interesse, neem dan contact op met Alertis via 0317 650 220 of info@alertis.nl

En… Chantal heeft al een exclusieve preview gegeven van haar speciale Kerst creatie! Wij kunnen al melden dat die erg leuk gaat worden. Vanaf september kunnen wij hier meer over vertellen. Hou het Alertis nieuws dus in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.