Home > Uncategorized > Rondleiding voor scholieren van ‘t Palet

Om 10.00 uur stonden Emma, Danny, Danique, Tye, Sophie en Anthony al vol ongeduld te wachten bij de ingang van Ouwehands Dierenpark. Ze konden niet wachten om te beginnen aan de rondleiding door Het Berenbos. Alertis nam de kinderen mee door de dierentuin, waar ze al hun ogen uitkeken. Aangekomen bij de ingang van Het Berenbos moest natuurlijk eerst het doolhof worden doorlopen. De vragen die hier bij horen leerden de kinderen weer nieuwe dingen. Hierna was het tijd voor het echte werk: de bruine beren! Bijna alle beren waren buiten, en iedereen probeerde de juiste naam bij de juiste beer te raden. Emma, Danny, Danique, Tye, Sophie en Anthony hadden zich fantastisch voorbereid en herkenden bijna alle beren.

Uiteindelijk was het dan toch weer tijd om naar huis te gaan. Eerst met z'n allen op de foto, en nog even zwaaien naar de beren.Tot de volgende keer!