Home > Uncategorized > Alertis ontvangt berenschilderij

In maart namen Henny en Marian van Dieijen uit Ouddorp contact op met Alertis om door te geven dat zij in het bezit waren van een heus berenschilderij. Dit schilderij had jarenlang in het country & western restaurant van Henny en Marian gehangen, "Old Village" te Ouddorp. Graag wilden zij het canvas aan Alertis schenken. Dit gebaar werd door Alertis zeer gewaardeerd, en er werd een afspraak gemaakt voor de overhandiging. Op donderdag 12 april was het zover, en kwamen Henny en Marian naar Ouwehands Dierenpark Rhenen. Hier werd het schilderij in ontvangst genomen door José Kok, directeur van Alertis.

Het berenschilderij is gemaakt door Michael Weston, een country en western artiest die ook als kunstschilder faam geniet. Tijdens de Western Experience van enige tijd geleden werd het doek aangekocht door Henny en Marian. De opbrengst is destijds door Michael Weston geschonken aan Het Berenbos. Nu is het schilderij dus in handen gekomen van Alertis. Alertis dankt beide schenkers voor het prachtige schilderij!